

Po každé tradiční přípravě Matcha Tea odložte metličku do tohoto stojánku. Dřív a rovnoměrně proschne.
Zásady zabezpečení (Vaše osobní údaje jsou u nás v bezpečí)
Zásady doručení (zboží expedujeme ihned, dodání do 2 dnů)
Zásady komunikace (jsme tu pro Vás 24/7)
Celá ceremonie má přesně předepsaná pravidla. Rozemletý čaj se bambusovou lžičkou čašaku vloží do čajové misky čawan. Matcha se postupně zalije vodou o teplotě 65 °C a bambusovou metličkou časen se čaj ručně šlehá do husté pěny.
Pro usuča, jemnější variantu čaje, použijte 2 lžičky čašaku na 70 ml vody a energicky míchejte ve tvaru písmene M. Pro silnější čaj koiča použijte 3-4 lžičky čašaku na 40 ml vody. Koiča má hutnější konzistenci a míchá se mírným krouživým pohybem.