

Nutričně velmi hodnotná plodina. Mechanické loupání pohanky umožní zachování řady cenných látek, které se při tepelném loupání napařováním znehodnocují či dochází k jejich úbytku.
Nutričně velmi hodnotná plodina. Mechanické loupání pohanky umožní zachování řady cenných látek, které se při tepelném loupání napařováním znehodnocují či dochází k jejich úbytku.
Použití: Skvělá jako příloha, kaše i do polévky. Výborná zapečená na sladko i naslano. Hodí se jako příloha, do kaší, polévek, rizot, pomazánek i do sladkých nákypů, lívanců a placek.
Návod na přípravu: propláchnutou pohanku dejte vařit v poměru jeden 1 díl pohanky na 1,5 dílu vody. Vařte asi 3 minuty a nechte pod pokličkou asi 15 minut dojít. Následně sceďte a nechte okapat.
Složení: Pohanka- kroupy
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Hmotnost netto: 500g
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota: 1 450 kJ / 342 kcal
Tuky: 2,9 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,39 g
Sacharidy: 62,7 g
z toho cukry: 0 g
Bílkoviny: 13,1 g
Sůl: 0 g
Výrobce: MEDIATE, s.r.o., Libchavy 561 16, ČR, www.apotheke.cz
Jak balíme zásilky a čím je vyplňujeme?
Díky spolupráci se spřátelenými eshopy nám téměr odpadá povinnost kupovat materiál na vyplňování krabic, navíc řadu krabiček dokážeme získat od našich dodavatelů.
Snažíme se tedy o minimální spotřebu materiálu, který navíc ani sami nemusíme kupovat (jen velmi výjimečně). V balíčkách tak můžete najít papírové výplně, rozstříhaný karton, často rozřezané krabice a také plastové výplně, které získáváme z balíčků od dodavatelů. Snažíme se tedy balit co nejšetrněji k naší planetě! :)