

Příloha s osobitou oříškovou chutí a lehkou stravitelností. Se zeleninou na talíři tvoří krásný barevný kontrast.
Příloha s osobitou oříškovou chutí a lehkou stravitelností. Se zeleninou na talíři tvoří krásný barevný kontrast.
Tmavý bulgur je předvařená, nalámaná celozrnná tvrdá pšenice. Zrno se vyčistí, uvaří, usuší a podrtí na menší kousky. V české kuchyni se bulgur používá do nádivek, karbanátků, polévek nebo jako příloha.
Složení: Pšenice – středně mletá. Obsahuje lepek.
Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C, ve stínu a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Návod na přípravu:
Bulgur důkladně propláchněte, zalijte vařící vodou (poměr 2:1, voda : bulgur), přidejte sůl a kapku oleje. Povařte 7 min a dalších 20 min nechte dojít.
Výživové údaje ve 100 g výrobku: Energetická hodnota 1512 kJ/ 360 kcal, tuky 1,0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,0 g), sacharidy 78,1 g (z toho cukry 0,0 g), bílkoviny 12,5 g, sůl 0,0 g.
Hmotnost netto: 500g
Výrobce: MEDIATE, s.r.o., Libchavy 561 16, ČR, www.apotheke.cz
Jak balíme zásilky a čím je vyplňujeme?
Díky spolupráci se spřátelenými eshopy nám téměr odpadá povinnost kupovat materiál na vyplňování krabic, navíc řadu krabiček dokážeme získat od našich dodavatelů.
Snažíme se tedy o minimální spotřebu materiálu, který navíc ani sami nemusíme kupovat (jen velmi výjimečně). V balíčkách tak můžete najít papírové výplně, rozstříhaný karton, často rozřezané krabice a také plastové výplně, které získáváme z balíčků od dodavatelů. Snažíme se tedy balit co nejšetrněji k naší planetě! :)